"Közlekedik a család" 2020 megyei döntő Komárom-Esztergom megyében

A Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2020. október 3-án 9 és 15 óra között Tatabányán, egy áruház fedett parkolójában rendezte meg a Közlekedik a család megyei vetélkedőt.

A verseny célja az volt, hogy felhívja a családok figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Továbbá a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család közösségnevelő erejére.

A versenyre nevezhetett minden olyan család, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és 6-18 év közötti gyermeket vagy gyermekeket nevelnek. Az egész napos rendezvényen 20 család mérte össze tudását kerékpáros és személygépkocsi KRESZ elméletben, valamint kerékpáros és autós ügyességi feladatokban.

A Közlekedik a család eredményhirdetésén a Skoda Márkakereskedés tatabányai képviselői is részt vettek, akik különdíjjal jutalmazták a nyerteseket.  

A családi vetélkedőn első helyezést ért el Beró András és családja, második lett Naszályról Pap Norbert és családja, míg harmadikként Kiss Róbert családja végzett  Bajról.

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett országos döntőn Beró Andrásék képviselik Komárom-Esztergom megyét.

Vissza