"Közlekedik a család" 2020 megyei döntő Fejér megyében

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett országos vetélkedősorozat megyei fordulóját a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Balest-megelőzési Bizottsága 2020. október 3-án, kilencedik alkalommal szervezte meg. A már évek óta nagy népszerűségnek örvendő megmérettetés célja, hogy felhívja az állampolgárok figyelmét a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára, közösségnevelő hatására.
A székesfehérvári versenyen olyan gyermekes családok vehettek részt, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes „B” kategóriás vezetői engedélye, és legalább egy gyermek életkora hat és tizenhét év között van.
A rendezvényen a családok játékos formában mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat, a vírus miatt kialakult helyzetre figyelemmel, fokozott óvatossággal. A versenyen legeredményesebben teljesítő három család – akiket a későbbiekben, elektronikus úton értesítenek - képviselheti Fejér megyét a 2020. október 17-18-án Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén megrendezésre kerülő országos döntőn. Az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Scala személygépkocsi lesz.

Vissza